FERM afdeling O.L.V.-Waver.
Dat zijn wij!

Er zijn zo van die mensen…

Die zo aanstekelijk zijn dat, wanneer je ze ontmoet je zin hebt om er onmiddellijk bij te willen horen, dat je mee wilt doen.
Wij vrouwen van Ferm O.L.V.-Waver zijn zo van die mensen.

Er zijn zo van die mensen…

Die steeds opnieuw en opnieuw proberen zichzelf heruit te vinden. Die geen gebrek aan inspiratie hebben en die steeds weer op zoek gaan naar dé leukste en creatiefste trends waar jij plezier aan hebt.
Wij vrouwen van Ferm O.L.V.-Waver zijn zo van die mensen.

Er zijn zo van die mensen…

Die met hun lach je al een stuk energie geven. Mensen die je gewoon goesting geven om mee te doen en te genieten van het leven.Wij vrouwen van Ferm O.L.V.-Waver zijn zo van die mensen.

Onze terugkerende activiteiten.

Koken

Minstens vier maal per jaar kan je genieten van een kookles. Onze kokkin doet stap voor stap voor hoe de gerechten worden bereid en achteraf kan je ze zelf beoordelen door te proeven.

Naaien

Eenmaal per jaar komen we een aantal weken achter elkaar samen om te naaien. Er is steeds een deskundige begeleidster aanwezig die ons op weg helpt waar het wat moeilijker is.

Sportief

In de winter gaan we op woensdagavond turnen. Tijdens de warmere maanden verlaten we de donkere turnzaal en stappen op de fiets om samen de omgeving te verkennen.

Enkele sfeerbeelden uit onze afdeling.